Saturday, 13 April 2013

RUNNING MAN DAEBAK (Hebat) !

Assalamualaikum,

Annyeong Haseyo readers :D
Korang semua pernah tengok variety show RUNNING MAN tak?, Aiggooo.. tipulah sape yang tak pernah tengok RUNNING MAN ni. Best tau, rugi gileww kalau sape yang tak layan Running Man ni.. Kawan and family aku yang mulanya tak berapa suka layan cite korea-korea ni, jadi suka bila tengok variety show Running Man ni tau :D 

lagi-lagi abang aku.. Dialah yang paling ANTI gileeww bab-bab KPOP ni,.. Eleh, dulu ko main lagi dok kutuk-kutuk kat korea ni kata gaylah, macam pondanlah, tapi akhirnya ko kalah gak dengan Running Man ni..hahaha.. :D.. inilah yang dikatakan penangan Running Man !

Aku memang peminat no1 Running Man Setiap episod tak pernah miss aku tengok.. memang lawak gilewww sampai nak pecah perut aku and keluarga aku layan Running Man ...

RUNNING MAN jongmal (sangat) DAEBAK (hebat) !


   


Inilah Running Man yang dulunya mempunyai 9 orang ahli iaitu Jong Kook, Jae Suk, Kang Gary, Suk Jin, Kwang Soo, Ji Hyo, Lizzy (After School), Joong Ki dan Haha kini dah tinggal 7 orang ahli :(.. 

Setiap episod, dieorang harus melakukan mission untuk menang dan ade juga artis undangan yang datang.. Hadiah yang dieorang dapat memang terbaik.. kalaulah aku pon boleh masuk rancangan ni.. :(




Setiap episod ade jer perangai dieorang yang membuatkan aku jadi gile dibuatnya. Paling kelakarnya semasa diorang melakukan mission yang harus diselesaikan untuk menang, memang kelakar !

Inilah pasangan MONDAY COUPLE dalam variery show Running Man.. mereka berdua ni memang sweeeettt sangat ! Aiigggooo >-<'


Dieorang berdua ni memang pasangan isnin yang sangat kieyomi (comel) dan sweeeettt ! 

Ini salah satu episod kegemaran aku !, Arrrggghhh jelesnya tengok mereka berdua ni !! >-<'


Dan ini carta hubungan mereka dalam Running Man :D



Apa lagi?, jom ah layan Running Man.. I hope that you will love to watch Running Man a bit better now.. That's all for my entry today, thank you for reading ^-^, Assalamualaikum..







             
                                      

No comments:

Get widget here